VeChain-prijs ziet kans op een sprong van 17% voordat het risico van verdere correctie wordt geconfronteerd

De prijs van VeChain bereidt zich voor op een kortetermijnrally na een periode van underperformance.

VET verwacht een stijging richting $0,079 na het bereiken van een potentiële bodem.

De RSI geeft aan dat de VeChain-prijs oververkocht was.

De prijs van VeChain lijkt klaar voor een stijging nu de stieren zijn gewekt. VET lijkt klaar te zijn voor een trendomslag op korte termijn voordat het wordt geconfronteerd met verdere uitdagingen die de langetermijnvooruitzichten van het actief kunnen belemmeren.

 

VeChain-prijs stijgt voordat de consolidatie wordt hervat

De VeChain-prijs streeft naar een opleving na een nieuw maandelijks dieptepunt van $ 0,0633. VET heeft sinds 29 juni voortdurend lagere dieptepunten en lagere hoogtepunten geregistreerd, wat het enthousiasme van investeerders niet kon stimuleren.

 

 

VeChain-prijs vertoont geen duidelijke aanwijzingen met betrekking tot directionele intenties. Het beroepsonderwijs en -opleiding ziet echter een kans op een trendomslag naar boven, aangezien het mogelijk zijn dieptepunt heeft bereikt. HOT koers is gestegen.

 

De Momentum Reversal Indicator (MRI) flitste een koopsignaal op de 12-uurgrafiek op de kaars van 16 juli, wat mogelijk de lokale bodem voor VET zette. Het toevoegen van geloof aan deze bullish theorie is de Relative Strength Index, die suggereert dat de VeChain-prijs oververkocht was.

 

Nu lijkt de VeChain-prijs zijn zinnen te zetten op een stijging van 17% op het 50 twaalf uur durende Simple Moving Average (SMA) op $ 0,079. Beleggers moeten er rekening mee houden dat er een piek in de koopdruk moet zijn om dit doelwit op de radar te krijgen.

 

VeChain-prijs om te herstellen

Mocht VeChain in staat zijn om boven dit niveau te klimmen en het 23,6% Fibonacci-extensieniveau verder veilig te stellen als ondersteuning, dan zou VET kunnen streven naar het 38,2% Fibonacci-extensieniveau van $ 0,095.

 

Ondanks de potentiële bullish vooruitzichten, kan VeChain mogelijk nog steeds last hebben van een bulltrap als de tractie kortstondig is, wat niet leidt tot een significante stijging. De eerste verdedigingslinie is te vinden langs de dalende trendlijn, op $ 0,0622. Koers Ripple is gestegen.

 

Als VET-beren echter de controle overnemen en uiteindelijk de ommekeer van het fortuin realiseren, zou de VeCh*ain-prijs een daling van ten minste 11% kunnen zien tot $ 0,059 tot het dieptepunt van 22 juni.

 

Verhoogde verkoopdruk zou VET verder naar beneden in de vraagzone kunnen duwen, die varieert van het dieptepunt van 19 mei op $ 0,052 tot $ 0,059.

 

Het matige handelsvolume suggereert dat zelfs als de VeChain-prijs een herstel van 17% bereikt, beroepsonderwijs en -opleiding nog steeds kwetsbaar kunnen zijn voor verdere correctie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *