Hier zijn 5 eenvoudige regels voor online handelssucces door te beginnen met aandelen kopen.

Voor een superieure aandelenselectie zijn geavanceerde vaardigheden en uitgebreid onderzoek nodig. Tenzij u zeer bedreven bent en veel vrije tijd hebt, is het meestal het beste om het advies van een professional in te winnen om de beste aandelen kopen op dit moment mogelijk te maken. Vermijd grote makelaarskantoren en beleggingsfondsen. Feiten tonen aan dat de meeste van hun trading “experts” uiteindelijk geld verliezen.

1. Kies uw handelsstijl zorgvuldig.

Denk goed na over wat voor soort online aandelenhandel u wilt doen. Geeft u de voorkeur aan day trading, waarbij u elke transactie aan het eind van elke dag afsluit? Wat dacht u van korte termijn trading waarbij u meerdere dagen achter elkaar in een positie zit? Misschien bent u liever een wekelijkse of maandelijkse trader. Hoewel u altijd van gedachten kunt veranderen, gaat het erom een stijl te vinden die bij u past.

2. Stem uw handelsstijl af op uw levensstijl.

Uw keuze van handelsstijl is vooral belangrijk vanuit een lifestyle perspectief. Daghandel betekent meestal dat u urenlang achter uw computer zit. Lange termijn online handelen in aandelen vergt niet zoveel aandacht. Short term trading houdt in dat u disciplines ontwikkelt of verwerft en deze gedurende enkele dagen laat lopen. In de regel geldt: hoe korter het tijdsbestek, hoe intensiever de trading. Bij het kiezen van een die bij uw levensstijl past, is het ook belangrijk dat u een strategie heeft die succes aantoont.

3. Kies een Broker die bij uw handelsstijl past.

Het type van online aandelenhandel dat u verkiest te doen zal het type van broker bepalen dat u moet gebruiken. Daghandelaren hebben hoge snelheid directe toegangstechnologie nodig. Korte termijn dagelijkse, wekelijkse, en maandelijkse handelaren kunnen minder verfijnde discount brokers gebruiken. Als het op makelaarskosten en andere kosten aankomt, is daghandel het duurst.

4. Gebruik een lage-risico hoge-beloning handelsmethode.

Handelen in aandelen brengt risico’s met zich mee. De meeste mensen brengen ernstige schade toe aan hun handelsrekening voordat ze leren hoe ze consistent kunnen winnen. Hoewel het misschien niet glamoureus lijkt, is risicobeheer essentieel voor succesvol online handelen in aandelen. De enige manier om de beloning te krijgen is door het risico te beheersen. Zoek een strategie die een gedisciplineerde aanpak biedt voor het kopen, verkopen en stoppen van een positie als het de verkeerde kant op gaat, wat van tijd tot tijd zal gebeuren.

5. Zorg ervoor dat uw handelsmethode werkt in alle markten.

De aandelenmarkt gaat niet alleen omhoog. Het daalt ook – soms voor maanden of jaren. Gebruik een online trading methode die voordeel haalt uit zowel dalende als stijgende markten zoals je de afgelopen maanden bijvoorbeeld veelvuldig zag gebeuren met netflix aandelen kopen of het verschil met andere bekende bedrijven zoals Microsoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *